Tips

Åttedelsfinale tips:

49 28/06 18:00 Belo Horizonte           Brasil Chile 70-30
Tipset: Brasil kom seg relativt greit videre fra gruppespillet, men har fortsatt til gode og imponere. Chile har derimot imponert veldig og sørget for at Spania måtte reise hjem. Dette kan bli tett, jevnt og en fantastisk match. Vi tror hjemmenasjonen hever seg fra gruppespillet og går til kvartfinalen 
50 28/06 22:00 Rio De Janeiro      Colombia - Uruguay 55-45
Tipset: Colombia ledet av sin stjerne James Rodriguez, har imponert i gruppespillet. Men det var i en relativt enkel gruppe. Uruguay våknet med Luis Suarez retur, men nå er som kjent Suarez utestengt. Begge lag er gode kollektiv og har sin styrke i kontringsfasen. Ingen av dem er spesielt gode til å føre kamper. Vi tror på knepen seier for Colombia.
51 29/06 18:00 Fortaleza               Nederland Mexico 70-30
Tipset: Kyniske van Gaal styrte Nederland enkelt videre fra gruppespillet. Mexico har imponert stort og holdt vertene Brasil til 0-0, samtidig som de sendte de kroatiske stjernene hjem. Dette har potensialet til å bli en meget bra match. Mexico har tendens til å ryke ut på dette stadiet, mens de orange nå går for tittelen. Ganske klart tips til Nederland på grunn av deres overlegenhet i angrepsstyrken.
52 29/06 22:00 Recife                    Costa Rica - Hellas 45-55
Tipset: Costa Rica er mesterskapets store overraskelse. De tok gruppeseieren i en gruppe med de tre tidligere VM vinnerne Italia, England og Uruguay. Kanskje tidenes største overraskelese i VM. Hellas spiller som vanlig kynisk og gjerrig og smøg seg videre i siste gruppespillkamp. Helt åpent dette her. Hjertet sier Costa Rica, mens hjernen sier Hellas.
53 30/06 18:00 Brasilia                  Frankrike - Nigeria 75-25
Tipset: Frankrike imponerte i gruppespillet, spesielt i de to første kampene. Nigeria kjempet godt mot Argentina, men var heldige mot Bosnia. "Les Bleu" har klart flere strenger å spille på. Klart tips til "nye" Frankrike
54 30/06 22:00 Porto Alegre          Tyskland - Algerie 80-20
Tipset: Tyskland har som forventet gjort jobben i gruppespillet. Det er nå det starter for "Die Mannschaft". Algerie har nådd målet sitt og kvalifisert seg til åttedelsfinalen for første gang. Tyskland stor favoritt.
55 01/07 18:00 Sao Paulo              Argentina - Sveits 60-40
Tipset: Med Lionel Messi på laget, kan det gå hele veien for Argentina. Den lille magikeren fra Rosario er i superform. Sveits fikk bank av et imponerende Frankrike, men gjorde jobben i de to andre matchene. Argentina får favorittstempelet, men Sveits kan bli en hard nøtt.
56 01/07 22:00 Salvador                Belgia - USA 60-40
Tipset: Belgia greit til sluttspillet med tre strake, dog uten å imponere. USA har spilt med hjertet utenpå drakta og gått videre på bekostning av Ghana og Portugal. Ganske åpent dette her. Belgia har mest kvalitet, så spørs det om USA kan jevne det ut med innsats.

Kvartfinale tips:
57 04/07 22:00 Fortaleza              Brasil - Colombia 60-40
Tips: Tett og jevnt mellom de to Sør-Amerikanske landene. Colombia har imponert klart mest i de innledende rundene. Brasil var sågar meget heldige som gikk videre mot Chile (Chile skjøt i tverrligger 1. minutt før slutt i andre ekstraomgang.) Men det er nå historie. Brasil bør få det ekstra løftet de trenger på hjemmebane. Duellen Neymar vs James Rodriguez kan avgjøre. Men glem ikke at begge disse lagene har nok av andre kvalitetsspillere.
58 04/07 18:00 Rio De Janeiro     Frankrike Tyskland 45-55
Tips: På papiret helt jevnt. Begge lag har tidvis imponert, men også vist svakheter. Vi holder Tyskland som knepen favoritt, men her vil marginer og flyt avgjøre. Det kan fort bli en spissduell.
59 05/07 22:00 Salvador              Nederland Costa Rica 70-30
Tips: Costa Rica har vært mesterskapets store positive overraskelse. Gutta fra Karibien kommer til å ha majoriteten av støtten fra tribunen. Men nå er det over. Nederland havnet bakpå mot Mexico, men kom meget sterkt tilbake. På en normal dag skal de oransje guttene til utskjelte van Gaal, ha små problemer med å gå videre. 
60 05/07 18:00 Brasilia                 Argentina - Belgia 55-45
Tips: Helt åpen match. Argentina har så langt i mesterskapet til gode å imponere. De hvite og blåstripede har blitt reddet av stjernene Messi og Di Maria. Belgia slet lenge mot USA i åttedelsfinalen, men var det klart sterkeste laget. Kontringer kan avgjøre.

Semifinale tips:

61 08/07 22:00 Belo Horizonte     Brasil Tyskland 55-45
Tips: Brasil mangler Neymar og Thiago Silva. Spørsmålet er om noen av de andre stjernene kan ta steget ut av skyggen og sende vertene til finalen. Tyskland har savnet gjennombruddskraften til Marko Reus, men har nok av matchvinnere. Helt åpent dette her, men Brasil får tipset som følge av hjemmebanefordel.

62 09/07 22:00 Sao Paulo             Nederland Argentina 55-45
Tips: Også i semifinale nummer to, er det åpent. Ingen av lagene har cruiset gjennom mesterskapet.Nederland kommer til og ligge lavt og kontre på et omstendelig Argentinsk lag. Dersom dommerne tillater like mye som de har gjort til nå i mesterskapet så favoriserer det den kompromissløse nye Nederlandske stilen. Robben ov RVP vs. Messi og Higuain avgjør.

Se oversikt over hele sluttspillet

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar